Gitarová výuka - konzultácie - workshopy

Nová sekcia na diskusnom fóre "Gitarová výuka - konzultácie - workshopy"


Obsah fóra GuitarMania Aparáty Zostava BLEY + X-QUAD Carvin + KORG A3 brumi - poradte!

Zostava BLEY + X-QUAD Carvin + KORG A3 brumi - poradte!

...kombá, hlavy, boxy a iné

Poslať 12 Nov 2007, 11:43
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

drzim palce... :wink:
Obrázok

Poslať 12 Nov 2007, 15:06
cico Obrázok užívateľa
okukávač
okukávač

Príspevky: 157
Obrázky: 1
No treba este urobit skusku spravnosti. :lol:
Život je pes, ale stojí za to!

Poslať 12 Nov 2007, 15:11
marianguitar Obrázok užívateľa
V.I.P.
V.I.P.

Príspevky: 8057
Obrázky: 327
Bydlisko: Piešťany, SR

OK tak som na jednom kabli Jack/jack na jednej strane odletoval zem a tento kabel som pouzit s input A3 miltiefektu do SENDu slucky Carvin X-Quad. navratove kable som nechal tak ako boli.
Po zapojeni a pri skuske ten brum poklesol tak z povodnych 100% na 15 - 20%, mozno menej. Je tam este v pozadi trochu ten brum pocut ale uz uplne minimalne. A ten brum je tam aj ked vyradim A3 z retazca. Takze pocitam ze menej to "odbrumiet" uz aj tak nepojde.
Diki styrioci, urcite to vyznamne pomohlo. A ta kombinacia (Carvin X-Quad + Korg A3 + BLEY 20/20) hra äaspon pre moje gusto) vynikajuco. Krasny hladky lampovy OVD/DIST. :wink:

Poslať 12 Nov 2007, 18:39
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

skus este aj tu istu proceduru s navratovymi kablami...zeme su prepojene aj ked vyradis ten korg zo signalovej cesty..

ale som rad, ze sa zadarilo a podarilo sa problem z vacsej casti odstranit :wink:
Obrázok

Poslať 12 Nov 2007, 21:46
marianguitar Obrázok užívateľa
V.I.P.
V.I.P.

Príspevky: 8057
Obrázky: 327
Bydlisko: Piešťany, SR

styrioci píše:
skus este aj tu istu proceduru s navratovymi kablami...zeme su prepojene aj ked vyradis ten korg zo signalovej cesty..
ale som rad, ze sa zadarilo a podarilo sa problem z vacsej casti odstranit :wink:


OK vskusam aj toa dam vediet, len budem musiet kable urobit, lebo Hot Line kable sa mi nechce rozpojovat.

Poslať 14 Nov 2007, 21:12
rapper Obrázok užívateľa
okukávač
okukávač

Príspevky: 132
Kym to nevyskusas, tak to neoveris. A daj vediet. Nam obcas tiez zariadenia v racku takymto sposobom blbnu. Bolo mi povedane, ze to je interferenciou kablov, ktore su nie dobre zamontovane v salach - hlavne starsie kulturaky. Skusime toto, ci to pomoze. :wink:

Predchádzajúci

Späť na Aparáty

cron