Gitarová výuka - konzultácie - workshopy

Nová sekcia na diskusnom fóre "Gitarová výuka - konzultácie - workshopy"


Obsah fóra GuitarMania Gitary ako pripojím gitaru do pc

ako pripojím gitaru do pc

...akustické, elektrické a iné

Poslať 17 Apr 2010, 09:49
tommen nováčik
nováčik

Príspevky: 4
Zdravím , sorry ak táto téma tu nepatrí nevedel som kde ju hodiť. Kupil som si včera gitaru ale nie a nie ju zapojiť do pc. Prosím vás napíšete mi niekto podrobný návod pre úplného novica ? Skúšal som to cez kábel s jackom 3.5 tuším ale ked som ho pichol do MIC alebo do LINE-IN tak žiaden zvuk to nevidalo. Prosím poradte aj ohladom nastavení ak mám problém niekde vo win-e. Diky

Poslať 17 Apr 2010, 10:52
Phelipe Obrázok užívateľa
okukávač
okukávač

Príspevky: 135
Bydlisko: Toronto, Ontario

osobne si myslím, že len tak "na sucho" sa ti to nepodarí ho tam zapojiť ... skús si kúpiť niečo ako Zoom G2.1u a cez to .. ja to mám osobne tak urobené
ale ved zivot je krasny :)

RE:

Poslať 17 Apr 2010, 10:57
tommen nováčik
nováčik

Príspevky: 4
aha diky , ten zoom je soft alebo nejaká skrinka?

Poslať 17 Apr 2010, 11:03
Phelipe Obrázok užívateľa
okukávač
okukávač

Príspevky: 135
Bydlisko: Toronto, Ontario

to máš skrinku, ktorá vlastne fungje ako predzosík a mix tuším keď ho zapneš do PC ... je to vlastne multiefekt ktorý môžeš použiť aj normálne ... ja ho používam len doma .. používam ho aj ako zvukovku na komp
ale ved zivot je krasny :)

RE:

Poslať 17 Apr 2010, 11:45
tommen nováčik
nováčik

Príspevky: 4
jaj ok , lebo som videl v nejakých navodoch a tam bolo písané že strčíš kábel do gitary a druhy koniec do PC a zapneš repráky a hráš tak nvm :)

Poslať 17 Apr 2010, 12:40
Phelipe Obrázok užívateľa
okukávač
okukávač

Príspevky: 135
Bydlisko: Toronto, Ontario

tak o tom som fakt nepočul :DD
ale ved zivot je krasny :)

Poslať 17 Apr 2010, 14:37
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

idealna bude nejaka normalna zvukovka urcena na pripojenie gitary do PC, da sa to aj s onboard zvukovkou, ale ta zvukovka nie je na nizkolatencne prehravanie audia stavana.

ak ti nejde ziaden zvuk, tak sa pohraj s nastaveniami ovladacieho panelu zvuku vo win a skontroluj si ci tam mas zapnuty line/mic in.

inac skus si najprv prelistovat temy v tejto sekcii:

http://forum.lidlmusic.sk/viewforum.php?f=46
Obrázok

RE:

Poslať 17 Apr 2010, 19:25
tommen nováčik
nováčik

Príspevky: 4
jj tie som kukal mám ich zapnuté

Poslať 18 Apr 2010, 12:00
zetto129 Obrázok užívateľa
domáci pán
domáci pán

Príspevky: 210
Bydlisko: Poprad

z gitary mono kabel 6,3'" do pc..tam mam redukciu 6,3" -> 3,5" pichnute do line in vystupu a ide to v pohode..aj vtedy ked mi ide kabel priamo z gitary do pc.
"makat, makat a este raz makat" to je kluc k uspechu :)

Poslať 12 Dec 2014, 14:17
fairyanna nováčik
nováčik

Príspevky: 1
Poviem takto, hral som sa snou tak 3 dni, lebo mi dosla 5 dni pred mojim odchodom do finska, ale co som skusal tak nebol problém, navyše 2 vstupy, ci uz nastrojove alebo mikrofonne + midi
Enjoy the real success with 70-331 - free dumps exam and cisco ccna online training programs and latest C4120-783 - testking - braindumps.com Also prepare for next level with quality marygrove questions

Poslať 19 Dec 2014, 14:21
arooj nováčik
nováčik

Príspevky: 1
Nasledujúce notové a tabulatúrne záznamy ukazujú rôzne možnosti hry diatonických základných intervalov (prima, sekunda, tercia, kvarta, kvinta, sexta, septima a oktáva) na hmatníku gitary:


Poslať 21 Jún 2015, 22:03
Silvio nováčik
nováčik

Príspevky: 14
Ahojte...tiez by som chcel pripojit el. gitaru na pc ..mam kombo marshall a špekulujem, že by som z neho viedol sluchadlovym výstupom cez jack do pc cez midi (tuším modrý)...šlo by to? Vie niekto poradiť aky postup a aky soft by som potreboval? Prípadne ak by niekto vedel ako nahrat kvalitnejšie video a zvuk s gitarou (co s najmenším rozpočtom) , bol by som vďačný.:-)


Poslať 22 Jún 2015, 19:42
Silvio nováčik
nováčik

Príspevky: 14
Aha..to ma nejak nenapadlo...myslel som ze sa to bude nejak dat v ovladaci zvukovky prestavit na analogovy vstup...
Co cez mikrofonovy vstup? Zvukovka je len zakladna na doske..


Späť na Gitary