Gitarová výuka - konzultácie - workshopy

Nová sekcia na diskusnom fóre "Gitarová výuka - konzultácie - workshopy"


Obsah fóra Iné nástroje Basgitary 5 prazec na E strune - drncanie

5 prazec na E strune - drncanie

...basgitary, kombá, efekty a všetko čo s tým súvisí

Poslať 08 Nov 2010, 20:54
Qcko Obrázok užívateľa
nováčik
nováčik

Príspevky: 7
Ahojte vsetci,

chcem sa len spytat, ci je normalne (resp. ci sa s tym da nieco robit), ze mi len na tomto prazci (nikde inde na hmatniku ani na inej strune) struna "drnci" o prazce, proste kov o kov... pri hre cez kombo to nejako nevnimam, ale ked hram bez komba, tak to hrozne znie :roll:

A tak sa chcem spytat ci niekto vie co moze toto sposobovat (napatie v hmatniku, nastavenie vzdialenosti struny od hmatnika atd) ...

...diky za rady, typy 8)
Hrám na Ibanez BTB 305FM - TK, 5 strings + Fender RUMBLE 100

Poslať 09 Nov 2010, 00:19
marianguitar Obrázok užívateľa
V.I.P.
V.I.P.

Príspevky: 8057
Obrázky: 327
Bydlisko: Piešťany, SR


Poslať 09 Nov 2010, 09:28
Qcko Obrázok užívateľa
nováčik
nováčik

Príspevky: 7
Nie, robi to cisto iba na E strune, na ostatnych nie, kazdy znie paradne, len zrocna tento jeden to robi :roll:
Hrám na Ibanez BTB 305FM - TK, 5 strings + Fender RUMBLE 100

Poslať 09 Nov 2010, 11:27
marianguitar Obrázok užívateľa
V.I.P.
V.I.P.

Príspevky: 8057
Obrázky: 327
Bydlisko: Piešťany, SR

Qcko píše:
Nie, robi to cisto iba na E strune, na ostatnych nie, kazdy znie paradne, len zrocna tento jeden to robi :roll:

Este dalsi dotaz do skladacky: Ake struny pouzivas? Myslim hrubku a znacku... :?:

Poslať 09 Nov 2010, 17:51
Qcko Obrázok užívateľa
nováčik
nováčik

Príspevky: 7
Struny som menil za D´Addario ProSteels EPS160, hrubka od .050 do .105 :wink:
Hrám na Ibanez BTB 305FM - TK, 5 strings + Fender RUMBLE 100

Poslať 09 Nov 2010, 18:18
marianguitar Obrázok užívateľa
V.I.P.
V.I.P.

Príspevky: 8057
Obrázky: 327
Bydlisko: Piešťany, SR

Qcko píše:
Struny som menil za D´Addario ProSteels EPS160, hrubka od .050 do .105 :wink:

Tak podla mna mas problen na konkretnej strune v konkretnej polohe, muselo by sa to vidiet co s tym... :?

Poslať 09 Nov 2010, 20:14
Qcko Obrázok užívateľa
nováčik
nováčik

Príspevky: 7
Praveze mi to robili aj predchadzajuce struny a tie boli uplne ina znacka, kazdopadne je pravda ze by som potreboval riadne nastavit basu niekym skusenym, cital som jednu knihu ako si nastavit basu a je to dost roboty, viac ako s gitarou hadam :D
Hrám na Ibanez BTB 305FM - TK, 5 strings + Fender RUMBLE 100


Späť na Basgitary

cron