Gitarová výuka - konzultácie - workshopy

Nová sekcia na diskusnom fóre "Gitarová výuka - konzultácie - workshopy"


Obsah fóra Oznámenia Pripomienky Time ...

Time ...

...ešte sa len rozbiehame, tak píšte pripomienky ako to tu zlepšiť

Poslať 29 Máj 2007, 20:24
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

GM_Viktor: neda sa nieco srpavit s nastavenim casu..tento prispevok posielam 20:25 a pise, ze bol odoslany 7:25..pravdepodobne je to v nastaveni casoveho pasma (my sme +01:00 :wink: )
Obrázok

Poslať 29 Máj 2007, 20:31
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

mrknem to :wink:
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)

Poslať 29 Máj 2007, 20:39
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

no, takze tento problem sa len tak lahko nevyriesi :?
je to nastavene spravne ale aj tak je to posun o hodinu dozadu :roll:
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)

Poslať 29 Máj 2007, 20:40
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

takze, jedine docasne riesenie je prejst na GMT+2 ...takze sup sup na toto pasmo :lol:
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)

Poslať 29 Máj 2007, 20:45
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

uz som uspesne prejdeny :lol:
Obrázok

Poslať 29 Máj 2007, 20:52
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

a uz si v spravnom case ci stale v minulosti? :lol:
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)

Poslať 29 Máj 2007, 21:20
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

GM_viktor píše:
a uz si v spravnom case ci stale v minulosti? :lol:


Back to the future :lol:
Obrázok

Poslať 29 Máj 2007, 23:37
curahala Obrázok užívateľa
okukávač
okukávač

Príspevky: 124
styrioci píše:
GM_Viktor: neda sa nieco srpavit s nastavenim casu..tento prispevok posielam 20:25 a pise, ze bol odoslany 7:25..pravdepodobne je to v nastaveni casoveho pasma (my sme +01:00 :wink: )


Aha, idem si to aj ja skontrolova?!

Poslať 30 Máj 2007, 00:16
klocek Obrázok užívateľa
okukávač
okukávač

Príspevky: 142
styrioci píše:
GM_Viktor: neda sa nieco srpavit s nastavenim casu..tento prispevok posielam 20:25 a pise, ze bol odoslany 7:25..pravdepodobne je to v nastaveni casoveho pasma (my sme +01:00 :wink: )


Aj já testujem. :)
Nech žije muzika a muzikanti!

Poslať 30 Máj 2007, 11:01
miro Obrázok užívateľa
okukávač
okukávač

Príspevky: 131
No vyskúšam aj já. Uvidím ako to ide mne. :lol:
úplný začiatočník

Poslať 30 Máj 2007, 11:03
miro Obrázok užívateľa
okukávač
okukávač

Príspevky: 131
miro píše:
No vyskúšam aj já. Uvidím ako to ide mne. :lol:


Aha, vyzerá to tak, ze fakt je potrebné nadstavit v nastaveniach = profil GT +2. Idem urobi?. :)
úplný začiatočník

Poslať 30 Máj 2007, 14:53
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

takze nakoniec je to OK, super...
keby sa nieco opat zmeni urcite ma informujte, napravime to ako bude treba :wink:
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)

Poslať 03 Jún 2007, 18:18
marianguitar Obrázok užívateľa
V.I.P.
V.I.P.

Príspevky: 8052
Obrázky: 327
Bydlisko: Piešťany, SR

GM_viktor píše:
takze nakoniec je to OK, super...
keby sa nieco opat zmeni urcite ma informujte, napravime to ako bude treba :wink:


Viktor, mam za to, ze ten posun na GT+ 2 hodiny musi byt koli letnemu casu! Docital som sa o tom vo FAQ. 8)
Cize chapem to tak, ze keby nebol u nas letny cas skutocne by bolo treba nastavit GT +1 ako si pisal v pokynoch na zaciatku. Ale kedze je letny cas, preto +2 hod na GT, nie? :lol:

A ako si si mohol vsimnut snazim sa pisat bez diakritiky ako mi doporucili ArEs aj Spyros... :lol: :D

Poslať 03 Jún 2007, 18:39
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

uz mozes pisat kludne s diakritikou, uz by to malo fungovat...
ale psiat s diakritikou je mrhanie casu :lol:
OK, super...takze ked bude zimny cas zase sa to tu bude presuvat...
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)

Poslať 03 Jún 2007, 18:40
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

ano, vo FAQ to je pekne napisane
Zmenil som časové pásmo, ale je to stále chybne!
Ak ste si istí, že ste zadali časové pásmo správne a aj tak sa líši od toho správneho, tak tou najpravdepodobnejšou odpoveďou je, že sa jedná o letný čas. Fórum nie je stavané na uplatňovanie rozdielov medzi štandardným a letným časom, takže sa môže jednať o 1 hodinový rozdiel. Riešením môže byť posunutie časového pásma o jednu hodinu po dobu trvania letného času.
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)


Späť na Pripomienky

cron