Gitarová výuka - konzultácie - workshopy

Nová sekcia na diskusnom fóre "Gitarová výuka - konzultácie - workshopy"


Obsah fóra Oznámenia Pripomienky Prihlásenie ...

Prihlásenie ...

...ešte sa len rozbiehame, tak píšte pripomienky ako to tu zlepšiť

Poslať 11 Júl 2007, 19:07
sasha Obrázok užívateľa
domáci pán
domáci pán

Príspevky: 286

neviem ci to robii iba mne ale neprihlasi ma na prvy krat vzdy sa musim prihlasovat 2x je to schvalne tak alebo je niekde inde chyba?

Poslať 11 Júl 2007, 20:26
marianguitar Obrázok užívateľa
V.I.P.
V.I.P.

Príspevky: 8055
Obrázky: 327
Bydlisko: Piešťany, SR

sasha píše:
neviem ci to robii iba mne ale neprihlasi ma na prvy krat vzdy sa musim prihlasovat 2x je to schvalne tak alebo je niekde inde chyba?


Uff, tak ja tento problem nemam, takze dufam, ze sa k tomu vyjadri niekto z dalsich ADMINov tohto fora. :?:
Ale dufam, ze ta to od navstev neodradi. 8)

Poslať 11 Júl 2007, 21:10
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

uz sme to raz opravovali...
zeby tam zas bol problem??
pozrem sa nato :wink:
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)

Poslať 11 Júl 2007, 21:11
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

sasha píše:
neviem ci to robii iba mne ale neprihlasi ma na prvy krat vzdy sa musim prihlasovat 2x je to schvalne tak alebo je niekde inde chyba?


aky mas prehliadac?
Obrázok

Poslať 12 Júl 2007, 12:52
sasha Obrázok užívateľa
domáci pán
domáci pán

Príspevky: 286

hehe neviem ci spraaavne odpoviem bo taketo veci na mna nejsuuu ale skusiim typnem Mozilla Firefox :oops:

Poslať 12 Júl 2007, 12:56
ArEs Obrázok užívateľa
stály inventár
stály inventár

Príspevky: 1105
Bydlisko: BY

ja mam nastavene prihlas automaticky pri kazdej navsteve a nemam ziadny problem ..

Poslať 12 Júl 2007, 13:16
LP_drummer Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 956
Bydlisko: Sereď

ono problem moze byt aj v tom,ze toto forum rozoznava pri prihlaseni velke a male pismena,ja napr. musim davat LP s velkymi lebo s malymi mi to nezoberie... :wink: nedavas na zaciatku velke pismeno??? (len tak preventivne)
DRUMS : SONOR 3005 AUTUMN HIGH GLOSS FUSION 2 SET
HEADS : REMO EMPEROR WEATHERKING (ALL TOMS) , EVANS EMAD CLEAR (BASS DRUM) , EVANS ST (SNARE DRUM)
PEDAL : SONOR DP 492 S DOUBLE BASS DRUM PEDAL
HI-HAT : SABIAN B8 14" , CRASH : ZILDJIAN A CUSTOM MEDIUM 18" , SPLASH : STAGG MYRA 8" , RIDE : ISTANBUL MEHMET SULTAN 20" , CHINA : STAGG LION 18"
STICKS : GOODWOOD 7A & CSIBI STICKS 4

Poslať 12 Júl 2007, 13:21
sasha Obrázok užívateľa
domáci pán
domáci pán

Príspevky: 286

nedavam normalka automaticky davam setko malym ale sak mne osobne to nerobii nejaky velky problem sa prihlasit 2x. ono skusala som si zaskrtnut aj automaticke prihlasenie aaaa nekedy ma to prihlasilo a nekedy nie. hmmm co uz kaslite na to ked to robii iba mne
:wink:

Poslať 12 Júl 2007, 13:23
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

aj mne to robilo, tiez mam mozillu (spravna odpoved :D ), ale uz by to vraj malo byt v poriadku
Obrázok

Poslať 12 Júl 2007, 13:29
sasha Obrázok užívateľa
domáci pán
domáci pán

Príspevky: 286

8) dneska si asi podam sportku :lol:

Poslať 12 Júl 2007, 13:37
ArEs Obrázok užívateľa
stály inventár
stály inventár

Príspevky: 1105
Bydlisko: BY


Poslať 12 Júl 2007, 13:39
LP_drummer Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 956
Bydlisko: Sereď

sak to je asi jediny schopny prehliadač... :wink:
Naposledy upravil LP_drummer dňa 12 Júl 2007, 18:10, celkovo upravené 1
DRUMS : SONOR 3005 AUTUMN HIGH GLOSS FUSION 2 SET
HEADS : REMO EMPEROR WEATHERKING (ALL TOMS) , EVANS EMAD CLEAR (BASS DRUM) , EVANS ST (SNARE DRUM)
PEDAL : SONOR DP 492 S DOUBLE BASS DRUM PEDAL
HI-HAT : SABIAN B8 14" , CRASH : ZILDJIAN A CUSTOM MEDIUM 18" , SPLASH : STAGG MYRA 8" , RIDE : ISTANBUL MEHMET SULTAN 20" , CHINA : STAGG LION 18"
STICKS : GOODWOOD 7A & CSIBI STICKS 4

Poslať 12 Júl 2007, 16:13
ArEs Obrázok užívateľa
stály inventár
stály inventár

Príspevky: 1105
Bydlisko: BY

to je fakt .. zatial som s nim nemal problemy .. jednoducho super .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poslať 12 Júl 2007, 16:40
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

aj opera je celkom fajn :wink:
Obrázok

Poslať 12 Júl 2007, 16:45
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

tiez mozilla a no problemo
ale aj tak, InternetExplorer 4 EVER :lol: :lol: :lol:
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)

Ďalší

Späť na Pripomienky

cron