Gitarová výuka - konzultácie - workshopy

Nová sekcia na diskusnom fóre "Gitarová výuka - konzultácie - workshopy"


Obsah fóra Oznámenia Pripomienky Login-blbnutie ...

Login-blbnutie ...

...ešte sa len rozbiehame, tak píšte pripomienky ako to tu zlepšiť

Poslať 03 Jún 2007, 12:20
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

odkedy je forum na novom servri tak mi obcas blbne login. prihlasim sa (vyplnim udaje) stranka sa akoze "refreshne" ale svieti mi, ze nie som prihlaseny. na druhykrat to ide, ale vtedy mi uz nezobrezuje "neprecitane" spravy. akokeby som sa v tom "neuspesnom pokuse" prihlasil ... :shock:

viete v com je chyba? GM_Viktor - svohjo casu to robilo aj na prosoundovom fore, ked este bolo v plienkach
Obrázok

Poslať 03 Jún 2007, 13:06
marianguitar Obrázok užívateľa
V.I.P.
V.I.P.

Príspevky: 8052
Obrázky: 327
Bydlisko: Piešťany, SR

styrioci píše:
odkedy je forum na novom servri tak mi obcas blbne login. prihlasim sa (vyplnim udaje) stranka sa akoze "refreshne" ale svieti mi, ze nie som prihlaseny. na druhykrat to ide, ale vtedy mi uz nezobrezuje "neprecitane" spravy. akokeby som sa v tom "neuspesnom pokuse" prihlasil ... :shock:

viete v com je chyba? GM_Viktor - svohjo casu to robilo aj na prosoundovom fore, ked este bolo v plienkach


Tak toto sa mne ešte vôbec nestalo..... 8)

Poslať 03 Jún 2007, 13:13
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

moze byt, ze je to sposobene mozillou.ked som sa logol spytalo sa ma ci si ma zapamatat heslo pre tento server, dal som, ze "teraz nie" a spravilo tu hlupost..ked som sa logol teraz, dal som "pre tento server nikdy" a prihlasilo ma v pohode...v kazdom pripade je to cudne a nemalo by sa to diat :shock:
Obrázok

Poslať 03 Jún 2007, 17:23
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

aj mne sa to stava :?
ale prilezitostne, neviem v com je chyba...
vsimni si, po prvom raze je uplne dole napisane ze si na fore..
ale nemozes sa odhlasit...
po druhom raze si uz akoze online, aj sa mozes odhlasit...ael zobrazi ti to prispevky od poslednej navstevy ktora bola pred par sekundami :(
neviem, stava sa to obcas, a neviem ako by sa to dalo odstranit...samozrejme to vsetko popozeram a skusim to odstranit :wink:
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)

Poslať 03 Jún 2007, 17:30
Jana Obrázok užívateľa
nováčik
nováčik

Príspevky: 37
Bydlisko: Brno

GM_viktor píše:
aj mne sa to stava :?
ale prilezitostne, neviem v com je chyba...
vsimni si, po prvom raze je uplne dole napisane ze si na fore..
ale nemozes sa odhlasit...
po druhom raze si uz akoze online, aj sa mozes odhlasit...ael zobrazi ti to prispevky od poslednej navstevy ktora bola pred par sekundami :(
neviem, stava sa to obcas, a neviem ako by sa to dalo odstranit...samozrejme to vsetko popozeram a skusim to odstranit :wink:

v některých verzí phpbb fóra je problém s přihlašováním v cookies - netuším, jestli je to tenhle případ, ale zkus na to mrknout jako na jednu z variant...

(asi na dvou fórech se mi stalo, že se nedalo přihlásit, na vině bylo vadné cookie, které bylo napřed potřeba smazat z cache a pak už to bylo OK)

Obrázok
kytarová škola - pojeďte! :)
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou

Poslať 03 Jún 2007, 17:57
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

jj, aj ja si myslim ze je tam zle zadana cesta nato cookies
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)

Poslať 03 Jún 2007, 18:00
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

uz som to prepisal, uvidime ci sa to zlepsi :wink:
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)

Poslať 03 Jún 2007, 23:11
rapper Obrázok užívateľa
okukávač
okukávač

Príspevky: 132
styrioci píše:
odkedy je forum na novom servri tak mi obcas blbne login. prihlasim sa (vyplnim udaje) stranka sa akoze "refreshne" ale svieti mi, ze nie som prihlaseny. na druhykrat to ide, ale vtedy mi uz nezobrezuje "neprecitane" spravy. akokeby som sa v tom "neuspesnom pokuse" prihlasil ... :shock:

viete v com je chyba? GM_Viktor - svohjo casu to robilo aj na prosoundovom fore, ked este bolo v plienkach


Neviem ako komu, mne to na novom serveri chodi OK! :lol:

Poslať 04 Jún 2007, 14:47
GM_viktor Obrázok užívateľa
inventár
inventár

Príspevky: 850
Bydlisko: Sereď

asi preto ze sme to rychlo odstranili :wink:
treba hrat...je jedno na com, zo vsetkeho sa da dostat slusny zvuk...ale mesa to isti :)


Späť na Pripomienky

cron