Gitarová výuka - konzultácie - workshopy

Nová sekcia na diskusnom fóre "Gitarová výuka - konzultácie - workshopy"


Obsah fóra Ostatné Vaša výbava Moja výbava - ArEs

Moja výbava - ArEs

...založte si vlastnú tému a pochváľte sa na čom hráte

Poslať 31 Máj 2007, 11:41
ArEs Obrázok užívateľa
stály inventár
stály inventár

Príspevky: 1105
Bydlisko: BY

Ja mam aparat Behringer LX1200H digitalna hlava 2x60W stereo (120W mono), zapajam ju k bedni Behringer 4x12" 2x200W stereo (400W mono) .. hlavu cez efektovu skucku "dokrmujem" lampovym nakopavatkom TUBE DRIVER+ .. do cesty zapajam uz len kvakadlo Cry Baby (konkretne GCB-95) od firmy DUNLOP .. co sa tyka gitary .. mam dva kusky .. cierna CORT X6 teraz viac-menej pouzivanu doma na cvicenie a na koncerty so sebou beriem JACKSON DK-2 DINKY (zo stredu gitary vychadza farebny vir od zelenej cez modru az po fialovu) ..

trosku som porobil poriadky a rozdelil jednu temu na samostente temy pre kazdeho uzivatela. tato sekcia je naa to urcene tak je zbytocne (a hlavne neprehladne) mat "vsetko" v jednej teme

dik za pochopenie - styrioci (rectifier)

Poslať 31 Máj 2007, 12:21
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

ArEs píše:
hlavu cez efektovu skucku "dokrmujem" lampovym nakopavatkom TUBE DRIVER+ ..


ze som tak smely..viem, ze sa tubedriver (hlavne prosoundov) velmi osvedcil v FX slucke digitalnych modelingovych aparatov, ze to zlepsi zvuk..ale co v tej slucke dokrmujes? :shock: ved dokrmuje sa preamp aparatu, nie? halvne lampovy..u tranzistora a digitalu je to take diskutabilne ci sa tam nieco dokrmuje (nakopava)..takto to mas zapojene ako dalsie skreslenie za vsetkymi efektami pred koncovym zosilovacom? alebo to mas zapnute len cez tubebypass?
Obrázok

Poslať 31 Máj 2007, 12:55
ArEs Obrázok užívateľa
stály inventár
stály inventár

Príspevky: 1105
Bydlisko: BY

styrioci píše:
ze som tak smely..viem, ze sa tubedriver (hlavne prosoundov) velmi osvedcil v FX slucke digitalnych modelingovych aparatov, ze to zlepsi zvuk..ale co v tej slucke dokrmujes? :shock: ved dokrmuje sa preamp aparatu, nie? halvne lampovy..u tranzistora a digitalu je to take diskutabilne ci sa tam nieco dokrmuje (nakopava)..takto to mas zapojene ako dalsie skreslenie za vsetkymi efektami pred koncovym zosilovacom? alebo to mas zapnute len cez tubebypass?


no .. asi mas pravdu .. slovo dokrmujem asi nebolo vhodne zvolene aj ked je pravda ze ho to nakoplo .. myslel som tym dopajam .. a efekt mam normalne zapnuty akurat s minimom zkreslenia .. kvoli cistemu kanalu .. pri tom bypasse tu lampu nebolo az tak citit .. ale islo v prvom rade o lampovy zvuk a ten tam je .. bodka .. :lol:

Poslať 01 Júl 2007, 01:02
ArEs Obrázok užívateľa
stály inventár
stály inventár

Príspevky: 1105
Bydlisko: BY

no dufam ze gear co mam, dnes (lebo uz je dnes a nie vcera ako sa tak divam na rolexky :lol: ) obohatim o nejaku sedmicku .. idem skusat do Nitry tak drzte palce aby som jednak nezabludil, :wink: :lol: ale hlavne nech to vyjde ..

Poslať 01 Júl 2007, 20:00
ArEs Obrázok užívateľa
stály inventár
stály inventár

Príspevky: 1105
Bydlisko: BY

uz ju mam .. :wink: .. nastavujem .. menim struny .. ladim .. aaaaaach jaj ..

Poslať 02 Júl 2007, 10:49
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

ArEs píše:
uz ju mam .. :wink: .. nastavujem .. menim struny .. ladim .. aaaaaach jaj ..


gratulujem.

Fotky! Fotky! Fotky! Fotky! Fotky! Fotky! Fotky! Fotky! .... :lol:
Obrázok

Poslať 02 Júl 2007, 13:34
ArEs Obrázok užívateľa
stály inventár
stály inventár

Príspevky: 1105
Bydlisko: BY

je to fotene telefonom takze ziadana velka slava .. :wink: ..
Obrázok
Obrázok

Poslať 02 Júl 2007, 13:59
styrioci Obrázok užívateľa
ADMIN

Príspevky: 2269
Bydlisko: Kosice

pekna je...vies udat aj jej miery? (drevo, snimace, menzura...)
Obrázok

Poslať 10 Feb 2008, 15:54
ArEs Obrázok užívateľa
stály inventár
stály inventár

Príspevky: 1105
Bydlisko: BY

takze v piatok nastala zmena .. doviezol som si domov celolampu Peavey ValveKing VK100 (100W) + box ValveKing Slant ..

Poslať 15 Feb 2008, 21:00
GiGi608 Obrázok užívateľa
domáci pán
domáci pán

Príspevky: 258
Bydlisko: Bardejov...SVK

a odvtedy nespíš :wink: :?:

Poslať 16 Feb 2008, 15:50
ArEs Obrázok užívateľa
stály inventár
stály inventár

Príspevky: 1105
Bydlisko: BY

spim .. a vcera (vlaste uz dnes) som s nim dokonca odohral prvy koncert .. :lol:

Poslať 15 Apr 2008, 22:33
ArEs Obrázok užívateľa
stály inventár
stály inventár

Príspevky: 1105
Bydlisko: BY

update .. Ibanez RG 1527 Prestige + kufor .. sedemstrunka .. Floyd Rose Edge PRO7 .. farba tmavomodra metaliza (Royal Blue) .. cistokrvny japonec ..
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Poslať 16 Apr 2008, 08:08
obsidian Obrázok užívateľa
nováčik
nováčik

Príspevky: 83
Bydlisko: Rimavská Sobota / Košice
Parada, gratulujem k prirastku. :) Po tejto Ibaneze tuzim tiez.

Poslať 16 Apr 2008, 09:43
marianguitar Obrázok užívateľa
V.I.P.
V.I.P.

Príspevky: 8055
Obrázky: 327
Bydlisko: Piešťany, SR


Poslať 16 Apr 2008, 10:49
Marián Psalman Obrázok užívateľa
nováčik
nováčik

Príspevky: 33
Bydlisko: Piešťany

Gratulujem, pekný kúsok :shock:
Sme takí, akí sme!

Ďalší

Späť na Vaša výbava

cron